Engineering

Van Dijk-Inpijn beschikt over een vakkundig team van gekwalificeerde engineers met veel kennis en praktijkervaring. Hierdoor zijn wij in staat om uw idee of tekening door te ontwikkelen naar een compleet product.
Wat Van Dijk-Inpijn Engineering anders maakt ten opzichte van de concurrent, is dat wij opvallend andere verzoeken met open armen ontvangen. Een metaaloplossing engineeren die er eerder nog niet was, daar krijgt u onze vakmensen enthousiast mee.

Ook voor standaard metaalproductie kunt u uiteraard bij ons terecht. Onder andere producten van staal, RVS en aluminium kunnen wij met ondersteuning van onze afdelingen plaatbewerking en verspaning voor u maken. Uniek daarbij is dat u alles bij ons onder één dak vindt en dat wij uw projecten compleet kunnen opleveren.

U hebt verstand van de functie van het product, wij hebben verstand van hoe je een metalen product zowel kwalitatief als financieel het beste kan ontwikkelen en produceren. In alles wat wij doen staan u en de oplossing die u zoekt centraal. Juist dat maakt ons ‘ijzersterk in metaalbewerking’.

Engineering projecten