Alle metaalbewerkingen onder één dak

Lassen, Plaatbewerking en Verspanen, dat is de drie-eenheid in metaalbewerking. Om u snel en flexibel van dienst te kunnen zijn kiezen wij ervoor al deze disciplines in eigen huis te kunnen uitvoeren.

Enkelstuks, kleine- en middelgrote series

De processen van van Dijk-Inpijn zijn afgestemd op het produceren van enkelstuks, kleine- en middelgrote series. Op deze manier realiseren wij de kortste doorlooptijden en hoogste kwaliteit van uw metalen product.

  • Slim
    Van Dijk-Inpijn is uw kennispartner in het produceren van ieder metaalproduct. Daarnaast zijn wij in in staat om met onze brede kennis, high tech producten te produceren.
  • Snel
    Door te blijven innoveren op ons moderne machinepark en de focus te leggen op slim automatiseren, kunnen wij doormiddel van procesoptimalisatie een hoge betrouwbaarheid op de kwaliteit en levertijd garanderen.
  • Flexibel
    Wij zijn flexibel omdat wij klant specifiek produceren. Daarnaast beschikken wij over een veelzijdig machinepark waardoor wij snel kunnen schakelen tussen verschillende bewerkingen. Door onze automatisering kunnen wij snel inspelen op uw eisen en wensen.

Vindt u het prettig om zaken te doen met een vakkundig, innovatief en flexibel bedrijf dat niet slechts uitvoert, maar actief met u meedenkt over het ontwerp van uw product? Maak dan vandaag nog een afspraak en wij lichten onze mogelijkheden in kwalitatief hoogstaande metaalbewerking graag vrijblijvend toe.