Van Dijk-Inpijn als erkend leerbedrijf

Bij Van Dijk-Inpijn vinden wij het belangrijk om te investeren in de toekomst. Daarom biedt Van Dijk-Inpijn jonge medewerkers opleidingsmogelijkheden om middels een leer/werk traject zich te ontwikkelen tot een vakman. Wij zijn een SBB erkend leerbedrijf. Beroepsonderwijs en bedrijfsleven werken samen in SBB om studenten de beste praktijkopleiding te geven met uitzicht op een baan. Bedrijven krijgen zo steeds de vakmensen die ze nodig hebben.

Bij ons kun je werken en leren combineren om theoretische kennis te koppelen aan de praktijk. Je bent niet alleen bezig met je handen, maar werkt ook tegelijk aan je toekomst. Wij leiden – samen met de beste opleidingsinstellingen van de regio – BBL en BOL leerlingen op. Zowel de beroepsbegeleidende leerweg als de beroeps opleidende leerweg krijgt zo de kans om zich te ontwikkelen bij Van Dijk-Inpijn.

Wij hebben niet alleen stageplaatsen voor MBO studenten. Ook studenten met een HBO-opleiding of universitaire studie kunnen bij ons terecht.

Kortom je een student met een technische achtergrond, gemotiveerd om aan de slag te gaan en volg je een MBO-opleiding, HBO-opleiding of universitaire studie dan zijn wij op zoek naar jou!

Stuur voor meer informatie een e-mail naar vacature@vandijkinpijn.nl