Lasersnijden

Plaatbewerking vraagt om specifieke technieken en de kennis van materialen. Wij beschikken over veel kennis, vakmanschap en de juiste machines.

Lasersnijden is het snijden van plaatwerk met behulp van een laserstraal. Het is een snelle en gemakkelijke manier om platen van het juiste contour te voorzien. Het eindresultaat is met behulp van lasersnijden vrijwel braamloos, zeer nauwkeurig en zonder beschadigingen aan het oppervlak van de plaat. Ook platen met een folie kunnen met lasersnijden probleemloos worden gesneden. Het snijproces bij lasersnijden vraagt vrijwel geen insteltijd, waardoor kleine series ook zeer geschikt zijn. Door de groei van het gebruik van 3D-tekenprogramma’s wordt er veel slimmer geconstrueerd. Daarnaast kan met speciale software de plaat optimaal worden ingedeeld met een minimum aan materiaalverlies, hetgeen kostenbesparend werkt.

Wij laseren onder meer staal, RVS, en aluminium. Ook speciaal plaatwerk is leverbaar; wij beschikken altijd over een grote voorraad. Kijk voor meer informatie bij onze projecten.

Bent u geïnteresseerd in plaatbewerking of wilt u meer informatie over ons machinepark, neem dan contact met ons op of vraag vrijblijvend een offerte aan. Uiteraard adviseren wij u graag over de voor u meest efficiënte en voordelige oplossing.