CNC Frezen

Seriematig of enkelstuks? Wij verspanen uw materiaal dan computergestuurd op maat. Bij het CNC draaien en frezen worden de eindproducten met de allerhoogste nauwkeurigheid vervaardigt. Ook hierbij realiseren wij ons voortdurend welke eisen gesteld worden aan het materiaal en het gerede product.

Door de grote diversiteit van ons machinepark kunnen wij snel schakelen binnen het productieproces. U kunt voor vrijwel alle materiaalsoorten (kunststof, aluminium, staal, rvs, brons, messing, etc.) in zowel 2D als 3D bij ons terecht. Voor de aansturing van de CNC machines maken wij gebruik van een CAD-CAM programma om stilstand van de machines zoveel mogelijk te beperken.

De unieke combinatie van efficiënt machinegebruik, werkindeling en de grote hoeveelheid materialen die wij altijd op voorraad hebben, zorgt ervoor dat u profiteert van absolute topkwaliteit en ongekend snelle levering. Door onze kennis en ervaring kunnen wij zeer complexe vraagstukken frezen, maar ook kleinere projecten zijn welkom.

Onze freesdelen vinden onder andere haar toepassing in diverse branches. Te denken valt aan de offshore, machinebouw, voedingsmiddelenindustrie en prototypebouw. Daarnaast kunnen wij door onze kennis en ervaring ook high Tech producten produceren. Kijk voor meer informatie bij onze projecten.