Alle metaalbewerkingen onder één dak

Van Dijk-Inpijn B.V. is al meer dan 35 jaar specialist in metaalbewerking. Het fundament van Van Dijk-Inpijn B.V. is gebaseerd op drie kerncompetenties: engineering, plaatbewerking en verspaning.
U vindt ons aan de Vlietskade in Arkel waar wij u met een totale bedrijfsoppervlakte van 7.000 m2 en ruim 70 enthousiaste vakmensen graag van dienst zijn.

Voor zowel ontwerp, productie, onderhoud als reparatie en procesoptimalisatie gaan wij geen uitdaging uit de weg! Door onze kennis en ervaring kunnen wij complexe vraagstukken produceren, maar ook voor het kleinere werk kunt u bij ons terecht.

Bent u op zoek naar een duurzame oplossing in metaalbewerking? En vindt u het prettig om zaken te doen met een deskundig, innovatief en flexibel bedrijf dat niet slechts uitvoert, maar ook actief met u meedenkt? Dan is de kans groot dat u uw oplossing in metaalbewerking nu heeft gevonden.

Maak vandaag nog een afspraak en wij lichten onze mogelijkheden in kwalitatief hoogstaande metaalbewerking graag vrijblijvend toe.

Neem vrijblijvend contact op Werken bij Van Dijk-Inpijn B.V.