Disclaimer

Auteursrechten

Op de inhoud van de webpagina’s van vdi-arkel.nl en op het eigen logo rusten auteursrechten. Deze behoren toe aan Van Dijk-Inpijn Engineering BV. Zonder schriftelijke voorafgaande toestemming van Van Dijk-Inpijn Engineering BV is het niet toegestaan deze site of enig onderdeel daarvan te kopiëren.

Aansprakelijkheid

Aan de inhoud van alle webpagina’s op vdi-arkel.nl is de grootst mogelijke zorg besteed. Toch kan de organisatie op geen enkele wijze instaan voor de juistheid of volledigheid van de informatie. Aan de inhoud van de website kunnen dan ook geen rechten worden ontleend. Van Dijk-Inpijn Engineering BV aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid die zou kunnen voortvloeien uit de inhoud van zijn website.

Verwijzingen en hyperlinks

Verwijzingen naar of hyperlinks met andere websites dienen alleen ter informatie van de gebruiker. Van Dijk-Inpijn Engineering BV geeft dan ook geen garantie voor de toegankelijkheid en de inhoud van de betreffende websites en aanvaardt op generlei wijze aansprakelijkheid voor het functioneren van of voor de informatie op deze websites.