CNC Draaien

Door onze kennis en ervaring kunnen wij complexe vraagstukken draaien, maar ook voor het kleinere werk kunt u bij ons terecht. Voor de volledige productie van halffabricaten en eindproducten in serie, alsook voor enkele stuks.

Wij beschikken over CNC draaimachines. Dat betekent dat wij kleine oplagen of relatief eenvoudige producten voor u kunnen produceren, maar ook aanzienlijk grotere series of zeer complexe producten waarvoor de inzet van verfijnde computergestuurde apparatuur noodzakelijk is. Uiteraard adviseren wij u graag over de voor u meest efficiënte en voordelige oplossing.

Bij het CNC draaien en frezen worden de eindproducten met de allerhoogste nauwkeurigheid vervaardigt. Ook hierbij realiseren wij ons voortdurend welke eisen gesteld worden aan het materiaal en het gerede product.

Voor de aansturing van de CNC machines maken wij gebruik van een CAD-CAM programma om stilstand van de machines zoveel mogelijk te beperken. De unieke combinatie van efficiënt machinegebruik, werkindeling en de grote hoeveelheid materialen die wij altijd op voorraad hebben, zorgt ervoor dat u profiteert van absolute topkwaliteit en ongekend snelle levering.